| nevím co se s vámi děje??? | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Tf|bluto Admin
Poèet pøíspìvkù : 14 Age : 50 Location : CZ Krumlov Registration date : 07. 10. 08
| Předmět: nevím co se s vámi děje??? Mon May 18, 2009 4:08 pm | |
| to co jsem viděl v pátek a v sobotu na našem serveru je nevídané, protože sem už ale slyšel kritiky na svou osobu musím reagovat
aby v se v přítomnosti hráčů CZ a TF kteří mají lvl na nápravu hrálo 6 vs 3 a nebo jako v sobotu 2 (toho jeden ping 999)vs 4 a ostatní na ně čekají venku a toho jednoho chudáka kosí hned před spawnem nebo jako následně mne rovnou ve spawnu to je fakt nevídané
co si vlastně myslíte že děláte? nebo z toho máte srandu???
jak to vypadá pro ostatní hráče kteří si tam chtějí zahrát? všechny moje aktivity bylo od ostatních hráčů PMkami na mne ohodnoceny pouze jako díky konečně atd.
semik a jeste někdo (při tak časté výměně nicků nestíhám) si tam z toho dělá akorát prdel a nikdo nereaguje protože je to pro vás zřejmě zábava a nebo s tím nic dělat nechcete !!!!!!!!!!!!!! tím hůř
Po domluvě s Annie sem jim BAN v pátek nedal radši jsem sám odešel.
Vlezu tam v sobotu a vidím to samé, co se to sakra děje? když dám pak BAN za SK všichni odejdou a cití se uražení, že ano ANNIE
Co se týče Annie vůbec tě nechápu, přihlížíš tomu jak ostatní kazí hru a nenávidíš mě za nápravu a korekci ve hře. Vždycky sem tě rád viděl a ty si mně za to, co jsi měla uděl ty zavrhla tak , že se ti prý ani nelíbí že jsem namluvil zvuky k novému serveru.
Promiň(te) že existuju a snažím se dělat něco pro team a zachovávat pořádek ve hře.
BLUTO | |
|
| |
Winie Admin
Poèet pøíspìvkù : 56 Age : 53 Location : CZ Krumlov Registration date : 01. 10. 08
| Předmět: Re: nevím co se s vámi děje??? Mon May 18, 2009 4:18 pm | |
| Nemám k tomu co dodat oops Je mi lito jenom toho že se tady tři lidi snaží něco dělat a ostatnim je to uplně fuk kdyby byl přístup členu na každem serveru tak jako u nas tak si neni kde zahrat. Končím z lítostí a nemilosrdne za porušení pravidel dam ban a degraduji každeho člena cz/sk a taky tf kdo poruší pravidla . | |
|
| |
Revenger
Poèet pøíspìvkù : 12 Location : Slovensko-Bratislava Registration date : 19. 10. 08
| Předmět: Re: nevím co se s vámi děje??? Mon May 18, 2009 5:34 pm | |
| Toto isté som chcel napísať proste za jedno ráno dám tri warny nadávanie, Spawnkilling v pohode fičí bez problému. Totálne otrasné! Semik a Annie si vždy pomýlia nejaký pokec / icq z našim serverom ! Dalej presila v pohode fičí to nikdo sa nezobere ked je to 3 vs 5 a ešte som za obrancu je nás o dvoch menej a ešte hrá so mnou nováčik dačo otrasné - musím putovat, potom sa ludia stazuju ze ja som bol s niiiim v teame . Proste Axis su 3 brania proti 4 amikom kde su fakt dobri hraci ale zajac mi začne hovorit ze on si zvykol ako bez urazky... Ale ked dakdo narychlo odide to uz maju vsetci huby nato aby revali presila ale ked oni hraju "presilovku" to maju presilu v pazi treba !put. Cize plne suhlasim s vami ale neviem kto tu okrem vas maka ... | |
|
| |
Tf|bluto Admin
Poèet pøíspìvkù : 14 Age : 50 Location : CZ Krumlov Registration date : 07. 10. 08
| Předmět: Re: nevím co se s vámi děje??? Mon May 18, 2009 5:45 pm | |
| | |
|
| |
BugsBunny
Poèet pøíspìvkù : 41 Age : 32 Registration date : 01. 10. 08
| Předmět: Re: nevím co se s vámi děje??? Tue May 19, 2009 3:39 pm | |
| tak kluci tim padem se chcu zeptat jak mam trestat kdyz si Annie a Semik zkacou a delaj blbosti misto toho aby hrali i kdyz jeto treba 3vs3 a tim padem ten co je s annie a semikem hraje proti 3 sam ?? | |
|
| |
Tf|bluto Admin
| Předmět: Re: nevím co se s vámi děje??? Tue May 19, 2009 3:45 pm | |
| bingo !!! to je to o čem tu mluvíme odpověď je jednoduchá, prostě trestat např. KICKEM vyjádření adminů zní jasně a myslím že se k tomu vyjádřili větami velmi rozvitými buď se hraje a nebo jde na CHAT náš server CHAT není a ani označení trénikový server nemá. | |
|
| |
BugsBunny
| Předmět: Re: nevím co se s vámi děje??? Tue May 19, 2009 4:45 pm | |
| - Tf|bluto napsal:
- bingo !!!
to je to o čem tu mluvíme odpověď je jednoduchá, prostě trestat např. KICKEM vyjádření adminů zní jasně a myslím že se k tomu vyjádřili větami velmi rozvitými buď se hraje a nebo jde na CHAT náš server CHAT není a ani označení trénikový server nemá. OK diky za objasneni Bluto. | |
|
| |
Revenger
Poèet pøíspìvkù : 12 Location : Slovensko-Bratislava Registration date : 19. 10. 08
| Předmět: Re: nevím co se s vámi děje??? Tue May 19, 2009 5:19 pm | |
| Mozem sa spytat: ja vzdy davam warn... niesom moc jemny? Ako mam postupovat pri nadavani, tj, kecaniu ... Vsimol som si ze ked dam warn normalny clovek sa ospravedlni ale fakt ako dement sa este stazuje | |
|
| |
Proste nekdo
Poèet pøíspìvkù : 4 Registration date : 19. 05. 09
| Předmět: Re: nevím co se s vámi děje??? Tue May 19, 2009 5:30 pm | |
| | |
|
| |
Tf|bluto Admin
| Předmět: Re: nevím co se s vámi děje??? Tue May 19, 2009 5:32 pm | |
| postup je následující 1) warn (kecá dál) 2) mute (pořád to nepomohlo) 3) kick (a při další návštěvě to samé) 4) BAN | |
|
| |
Proste nekdo
| Předmět: Re: nevím co se s vámi děje??? Tue May 19, 2009 5:36 pm | |
| | |
|
| |
Revenger
| Předmět: Re: nevím co se s vámi děje??? Tue May 19, 2009 6:02 pm | |
| Inteligencia ako prodme na jahody najprv sa stazuj na tvrde tresty a potom ked mi Bluto odporuci jemnejsie tresty mas s tym problem | |
|
| |
Hulic_CZ
Poèet pøíspìvkù : 18 Age : 28 Registration date : 15. 02. 09
| Předmět: Re: nevím co se s vámi děje??? Tue May 19, 2009 6:41 pm | |
| | |
|
| |
BugsBunny
| Předmět: Re: nevím co se s vámi děje??? Tue May 19, 2009 7:37 pm | |
| - Proste nekdo napsal:
- Kdyz nekdo nehraje a celou dobu stoji na miste je to ok ale jak je neco proti srsti pánum s vysokym lvl tak uz du ven.
Nevim pokud je afk tak ho dam do specu a pak je trosku rozdil kdyz je afk nikdy nevis jaky ma za tym duvod.A neco jineho je jak si dva skacou po krabicich a kazi hru teamu.... | |
|
| |
Tf|bluto Admin
| Předmět: Re: nevím co se s vámi děje??? Tue May 19, 2009 8:42 pm | |
| tak pan prostě někdo se nám tu objevil a ani nemá odvahu napsat nick no vlastně jakej, to by jich asi bylo moc co?
jen si potvrdil to co jsem řekl pokud pro tebe nejsem admin doufám že se ti k tomu vyjádří ti co pro tebe admini jsou KAIN a WINNE budeš asi koukat jak jim tě bude líto
1) kdo si bude měnit nick jako ponožky - dostane ode mne vždy BAN 2) kdo dělá SK nedostane WARN ale BAN je to v pravidlech serveru 3) kdo se bude chovat jako ty bude mít BAN pořád | |
|
| |
BugsBunny
| Předmět: Re: nevím co se s vámi děje??? Tue May 19, 2009 8:45 pm | |
| - Tf|bluto napsal:
- tak pan prostě někdo se nám tu objevil a ani nemá odvahu napsat nick
no vlastně jakej, to by jich asi bylo moc co?
jen si potvrdil to co jsem řekl pokud pro tebe nejsem admin doufám že se ti k tomu vyjádří ti co pro tebe admini jsou KAIN a WINNE budeš asi koukat jak jim tě bude líto
1) kdo si bude měnit nick jako ponožky - dostane ode mne vždy BAN 2) kdo dělá SK nedostane WARN ale BAN je to v pravidlech serveru 3) kdo se bude chovat jako ty bude mít BAN pořád Strucny jasny.. | |
|
| |
Proste nekdo
| Předmět: Re: nevím co se s vámi děje??? Tue May 19, 2009 9:17 pm | |
| | |
|
| |
kain cz team
Poèet pøíspìvkù : 17 Location : CZ Plzen Registration date : 03. 10. 08
| Předmět: Re: nevím co se s vámi děje??? Tue May 19, 2009 10:22 pm | |
| | |
|
| |
Proste nekdo
| Předmět: Re: nevím co se s vámi děje??? Tue May 19, 2009 10:44 pm | |
| | |
|
| |
Winie Admin
Poèet pøíspìvkù : 56 Age : 53 Location : CZ Krumlov Registration date : 01. 10. 08
| Předmět: Re: nevím co se s vámi děje??? Wed May 20, 2009 7:59 am | |
| Ja nevím kdo to je a psát si s anonymem je docela trapny. Je to prostě Pech co? No až budeš mít odvahu tak přid na server a můžem si o tom popovídat. Jak dospělí,ale dukud se budeš schovávat jak stará baba tak to nemá smysl. bb. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: nevím co se s vámi děje??? | |
| |
|
| |
| nevím co se s vámi děje??? | |
|